Kurban Hizmetlerimiz
Kurban ile ulaştığımız yetimlerimize, savaş mağdurları ile yoksul kardeşlerimize kurbanla sevinçler yaşatıyoruz. Mazlum coğrafyalarda olan çalışanlarımız, temsilciliklerimiz ile ''Ribat Eğitim Vakfı'' koordinesinde hem yurt dışında, hem yurt içinde kurban ibadetimizi yerine getiriyoruz. Kardeşlerimizin kurban bağışlarını afet bölgelerinde, aşevlerinde, Kur 'an Kursları'nda, yetimhanelerde,medreselerde , mülteci kamplarında; kardeşlerimize ulaştırıp,kurban vekalet videolarımızı kendilerine gönderiyoruz. ''Hisseniz İyilik Olsun'' sloganımızla dünyanın dört bir köşesindeki kurban heyecanına destek ve bağışlarınızla siz de ortak olun! Kurban bağışlarınızı vakfımız aracılığıyla Türkiye’de ve 3 Kıta ve 39 ülkede bölgenin yetim mağdur ve mazlumlarına ulaştırın.