Ribat Eğitim Vakfı ailesi bayramlaştı

• 15 Haziran 2018

Ribat Eğitim Vakfı, Aziziye Kültür Merkezi'nde düzenlenen programda bayramlaştı. Dünyanın birçok ülkesinde olduğu gibi Konya'da da mazlumlara Ramazan sevinci yaşatan Ribat Eğitim Vakfı bayramlaşma programında buluştu.

Aziziye Kültür Merkezi'nde düzenlenen bayramlaşma etkinliğine Ribat Eğitim Vakfı Onursal Başkanı Muhterem Abdullah Büyük Hocaefendi, Ribat Eğitim Vakfı Mütevelli Heyeti, Yönetim Kurulu Üyeleri ve çok sayıda gönüllü katıldı. Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan bayramlaşma, Ribat Eğitim Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Mehmet Küçüktoka'nın açılış konuşması ve Ribat Eğitim Vakfı Onursal Başkanı Muhterem Abdullah Büyük Hocaefendi’nin sohbetiyle devam etti. Ribat Eğitim Vakfı’nın kuruluş hikâyesini anlatarak başlayan Muterem Abdullah Büyük Hocaefendi, geçen onca yılda bütün birimlerin Allah rızasını gaye edinerek çalıştığını ve büyüdüğünü ifade etti. STK’ların önemine de değinen Ribat Eğitim Vakfı Onursal Başkanı Muhterem Abdullah Büyük Hocaefendi, Konya’nın vakıf ve dernekçilik açısından zengin bir şehir olduğunu ifade ederek “Bayramların ülkemizde ve dünyamızda acıların dinmesine vesile olmasını diliyoruz. Tüm İslam âleminin mübarek Ramazan Bayramı’nı tebrik ediyorum” dedi. 24 Haziran'da yapılacak seçimlerin önemine de vurgu yapan Muhterem Abdullah Büyük Hocaefendi, bu seçimlerde Recep Tayyip Erdoğan Bey'in desteklenmesini istedi. Konuşmaların ardından Muhterem Abdullah Büyük Hocaefendi ve Mütevelli Heyeti Başkanı Mehmet Küçüktoka tarafından çocuklara harçlık dağıtılırken programa katılan davetliler bayramlaştı. Öte yandan Ribat Eğitim Vakfı'nın temsilciliklerinin bulunduğu dünyanın birçok yerinde eşzamanlı bayramlaşma programı gerçekleştirildi.