Yaz Kursu öğrencilerimiz Kocaeli Kefken Kampında

Yaz Kursu öğrencilerimiz Kocaeli Kefken Kampında

• 30 Temmuz 2018

Ribat Eğitim Vakfı Yaz Kampı, Kefken'de denizin ve ormanın birleştiği, mavi ve yeşilin bütün tonlarının görüldüğü doğa harikası bir bölgede yar alıyor.

Alternatif bir eğitim modeli olarak tasarlanan 1000 öğrenci kapasiteli kampta, öğrencilerin kişisel gelişimlerine, nitelikli ve donanımlı bireyler olarak yetişmelerine fırsat sağlamak amaçlanıyor.

İzmit'in Kandıra İlçesi'ne bağlı Kefken Köyü'nde 46 dönüm üzerine kurulu Kefken Yaz Kampı, 5 adet 2 katlı evde 16 oda ile 23 adet müstakil olmak üzere toplam 39 odadan oluşuyor. Kamp içinde, yönetim odası, yemekhane, kafeterya, toplantı salonu, psikolojik danışman odası, lobi ve revirden oluşan üç katlı sosyal tesis bulunuyor.

Kampa katılan öğrencilere ve misafirlere daha iyi hizmet vermek ve onların ihtiyaçlarını karşılamak için, idari amir, öğretmenler, rehber, doktor, hemşire, yemekhane, güvenlik, temizlik personeli ve teknik personel olmak üzere 55 kişi kampta görev yapıyor.