Yaz okulu etkinliklerimiz devam ediyor

• 05 Temmuz 2018

Ribat Eğitim Vakfı bünyesinde Anadolu Aile Derneği'mizde kız çocuklarımıza yönelik Yaz Okulu etkinliklerimiz devam ediyor. Kanaviçe işleme, akıl oyunları ve birçok etkinlik ile çocukların odaklanmalarını sağlıyor ve hayal güçlerini geliştirmeyi amaçlıyoruz.

Anadolu Aile Derneği olarak, yaz okulu öğrencilerimizin sosyal yönden gelişmeleri için her türlü desteği vermekteyiz.

Çocukların etkili zaman geçirmeleri için maddi ve manevi eğitimlerimiz çok yönlü olarak devam etmektedir. Kura'n-ı Kerim derslerinin yanı sıra birçok etkinlik dersleri vardır. Akıl oyunları ile düşünce becerisini geliştirerek çocuktaki kapasitenin artırılması, satranç dersleri ile dikkatini tek konu üzerinde yoğunlaştırarak, düşünen, araştıran bir birey olması hedeflenmektedir.

Yaz okulumuzda Hadis, Âdâb-ı Muaşeret, tahlil dersleri ve kanaviçe işleme, takı tasarımı, tiyatro, gezi gibi etkinlikler ile çocukların hem eğlenip hem de öğrenmeleri sağlanmaktadır.

Anader olarak, öğrencilerimizin kişisel yeteneklerini geliştirerek kendilerini daha iyi tanımalarını için çalışmalarımız devam etmektedir.