Giyim Market ihtiyaç sahiplerini giydiriyor.

• 03 Temmuz 2018

Ribat Eğitim Vakfı destekçileriyle Ribat Aşevimizin bünyesinde oluşturulan giyim marketimizle ihtiyaç sahibi aile fertlerine gönüllerince ihtiyaçlarını karşılama imkânı sunmaktayız

Ribat Eğitim Vakfı destekçileriyle Ribat Aşevimizin aracılığıyla ihtiyaç sahibi ailelerin yazlık ve kışlık giysi ihtiyaçlarını gidermek için oluşturduğumuz giyim marketimizle bu aile fertlerine gönüllerince ihtiyaçlarını karşılama imkânı sunmaktayız. İhtiyaç sahipleri rencide edilmeden, onur kırıcı olmadan, yardımlar en uygun şekilde yapılmaya devam ediyor.

Bebek, çocuk, bayan ve erkek grubu reyonlarıyla her yaştaki ihtiyaç sahibine ulaşmaya devam eden Ribat Eğitim Vakfı Aşevi, sosyal vakıfçılığın gereğini yerine getirmek için çalışıyor.

Bebek giysilerinden, çocuk ve büyük bedenlere, yazlıktan kışlığa, elbiseden ayakkabıya varınca kadar her türlü ihtiyaca cevap verebilen giyim market, vatandaşların bağışlarını ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor. İhtiyaç sahibi aileler, istediği elbiseyi, alışveriş yapar gibi seçerek, sevdiği renklerde ve kendi bedenlerine göre istediğini alabildiği giyim market, hiç kullanılmamış giysilerden oluşuyor.