RİBAT'tan Harun Tüfekçi'ye ziyaret

01 Mart 2017

Ribat İnsani Yardım Derneği heyeti Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci'yi makamında ziyaret etti.

Dünyanın birçok bölgesinde mazlumlara ayni ve nakdi yardımlarının yanında Devletin TİKA gibi kurumlarıyla da ortak çalışmalar yaparak eğitim faaliyetlerine de destek olan RİBAT İnsani Yardım Derneği Başkanı Seyit Duman ve Yönetici Mustafa Berigel Orman ve Su İşleri Bakan Yardımcısı Harun Tüfekci'yi makamında ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi verdiler.

Ribat İnsani Yardım Derneği'nin çalışmalarını takdirle karşıladığını ve takip ettiğini söyleyen Tüfekci, Moro İslam Merkezi'nde açılacak kız ilahiyat yurduna katkıda bulunacağını hatırlattı.

Ziyaretten oldukça memnun olan Bakan Yardımcısı Tüfekci'ye Ribat İnsani Yardım Derneği Heyeti, Sudan'da açtırmış olduğu su kuyusunun tablosunu hediye etti.

Haber 129 defa okundu.

DİĞER HABER BAŞLIKLARI